Ludwigs julavslutning







Ludwig har redan gått i 1a klass en hel termin. Det går så fort så man vet knappt vart tiden rinner iväg någonstans. :) Han har vuxit både som människa och som ett barn gör ;)
Han har lärt sig läsa riktigt bra så nu är det bara och hålla det vid liv så det inte glöms bort till efter jullovet.
Det har på många sätt varit lärorikt att få ett skolbarn här hemma men samtidigt mkt att tänka på. Ser fram emot en ny termin med nya lärdomar och äventyr!

Tittade på alla skolans körer framträda från förskoleklassen upp till nian uppdelat i 4 olika körer. Förskoleklassen för sig, lågstadiet, mellanstadiet och högstadiet.
Alla hade dem fina uppträdanden :)


Lågstadiet stod så fint och sjöng ett julmedly med 3 låtar :) Riktigt duktiga var dem allesammans!

Ludde var dessutom så stolt att kunna sätta på sig flugan. Han ville inte vänta med den tills jul så ;) 


SÖTIS! <3



Väl hemma sen tog vi och pysslade en liten stund. Ritade och skrev tsm och sen blev det ......


PAPPA-BUUUUUS !!!! 


Favoritsysselsättning om något! Pappa ska (helst) sitta still på sängen och låta Ludde klättra runt som om pappa vore en klätterställning. Ludde försöker sedan med allt han har att vinna över pappa i brottning men går det? ;) Nope,,, han hamnar alltid underst och tycker allt kittlar varav de höga hysteriska skrattet ! ;)
*ler*


På kvällen var lilleman så trött och ville mest bara kramas hela tiden. Så soffan blev en bra plats. Han hade lite svårt att bestämma sig om han skulle sitta i mitt knä eller på mina ben eller ligga på min arm så ... ;)




 MYSGOS med lillhjärtat!! 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

George Valentin - Förlossningsberättelse

Min livmoder

Ludde på simskola