Graviditet nr 11


Söndagen den 27 maj. På självaste mors dag plussade vi för 11 gången.

Så mkt tankar och känslor som fyller huvudet just nu och tröttheten är miximal.
Hur ska detta gå? Givetvis är vi glada och spända men självklart finns det oro och en del andra tankar man brottas med.
Vi måste hitta ett annat boende och det ganska snart känner jag. Allra helst en 5a med en lagom uteplats. Någon som vet något? 😊

UPPDATERING 5 januari - 2019!

Ser nu att jag helt missat skriva om graviditeten denna gången. Har inte lagt så mkt tid på bloggen senaste året som ni säkerligen nu sett 😂

Ja så hur långt är vi nu.
Jo vi är i vecka 37, gjorde ett lyckat vändningsförsök igår på förlossningen så nu hoppas vi att bebis fortfarande kan ligga kvar så så att vi slipper ett nytt kejsarsnitt.

Boende? Ja vi bor fortf kvar i vår 3a på andra våningen men ska väldigt snart sätta upp en preliminär skiljevägg i vårt masterbedroom så att Felicia får ett litet sovrum själv och vi ett rum med bebisen.
Långt ifrån optimalt men det är den bästa lösningen fram tills vi hittar något nytt.

Vi kom båda igång med körkortet igen nu under hösten men det har återigen avstannat lite men något vi verkligen behöver lägga mer fokus och energi på till våren.

Denna graviditet har gått oerhört fort! Kanske för att jag mått väldigt mkt bättre än andra ggr. Det enda stora bekymret denna gången är en kraftigare foglossning och hemsk halsbränna men för övrigt mkt bättre.


Får se hur mkt mer uppdateringar det blir här inne, är nog mest på Instagram för tillfället. 🌟

Hej hopp!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

George Valentin - Förlossningsberättelse

Min livmoder

Ludde på simskola